fbpx

Promosi TBC [Jangan Lepaskan Peluang!]

Pelanggan yang Dihargai,

Selamat Tahun Baru Cina dan Gong Xi Fa Cai!

Sempena dengan perayaan Tahun Baru Cina, kami menawarkan rebat 3 bulan untuk bayaran setiausaha korporat (CoSec)! Langgan pelan CoSec (Perkhidmatan minimum setahun) dan masukkan kod promosi: CNY 2021 untuk menjimatkan sebanyak RM360 untuk syarikat anda!

Tempoh promosi dari 4 Februari 2021 (Khamis) hingga 28 Februari 2021 (Ahad). Ayuh! Sementara stok masih ada. Tertakluk kepada Terma dan Syarat.

CORPSO ingin mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan terima kasih atas sokongan berterusan anda selama ini.

Dimaklumkan bahawa pejabat kami ditutup dari 12 Februari 2021 (Jumaat) hingga 21 Februari 2021 (Ahad) untuk perayaan TBC. Walau bagaimanapun, anda masih boleh menghubungi kami dalam talian. Operasi biasa akan disambung semula pada 22 Februari 2021 (Isnin).

Sekiranya anda mempunyai permintaan yang segera, sila hubungi kami melalui +6011-5639 1294. Kami sedia membantu anda dan memenuhi permintaan anda secepat mungkin. Kami memohon maaf atas sebarang kesulitan.

Kami menghargai kepercayaan anda dan mengharapkan kerjasama selanjutnya pada masa yang akan datang.

Akhir sekali, CORPSO mengucapkan Selamat Tahun Baru Cina kepada anda. Semoga Tahun Lembu membawa kesihatan, kebahagiaan, dan kesejahteraan kepada anda dan keluarga anda. 

 

Share your love