fbpx

Perlukan Perisian Perakaunan Awan yang Cekap? Cubalah BUKKU Hari Ini!

Teknologi yang berkembang maju telah menerokai pelbagai kaedah yang boleh membantu kita menangani masalah kehidupan seharian dengan lebih senang. Saat ini kita hidup pada era globalisasi yang menyingkirkan model lama pembukuan secara manual. Banyak inovasi moden telah muncul, salah satunya adalah buku perakaunan yang berformat elektronik.

Selain daripada perkhidmatan pendaftaran syarikat Sdn. Bhd., CORPSO juga menyediakan perkhidmatan perakaunan kepada para peniaga yang dikasihi. Dengan pelancaran Bukku, CORPSO berkomited untuk menyediakan pelbagai perisian perakaunan dalam talian, yang bertujuan untuk memudahkan pengendalian pembukuan para peniaga.

Bukku adalah perisian terkini yang disesuaikan untuk memenuhi keperluan dan kehendak lebih daripada 1,600 pemilik perniagaan dan akauntan di Malaysia. Bukku telah menjadikan kerja-kerja perakaunan, invois, dan penjejakan inventori dengan lebih mudah dan senang. ​​Selain itu, Bukku juga membolehkan para peniaga menghantar invois melalui e-mel atau WhatsApp. Sementara itu, pelanggan anda boleh membuat bayaran dalam talian dan mendapatkan resit rasmi elektronik. Mereka juga boleh memuat naik dan merekodkan bil dengan serta merta, melalui komputer atau telefon bimbit.

Dengan papan pemuka yang tersuai oleh Bukku, masa nyata operasi perniagaan pelanggan anda dapat ditunjukkan dengan jelas, dan harganya amat berpatutan. Jika anda mempunyai sebarang pertanyaan mengenai Bukku, cubalah percubaan percuma kami hari ini. Selepas itu, yuran yang diperlukan hanyalah RM2 sehari tanpa kontrak. Anda juga boleh membatalkan perkhidmatan Bukku pada bila-bila masa sahaja tanpa sebarang yuran tersembunyi.

 

Jangan ragu-ragu lagi. Dapatkan Bukku melalui CORPSO sekarang! Sebelum itu, anda harus memahami terma dan syaratnya terlebih dahulu: 

  • Perniagaan yang didaftarkan di bawah undang-undang Malaysia
  • Sekurang-kurangnya 51% saham perniagaan dimiliki oleh rakyat Malaysia 
  • Lokasi perniagaan yang terletak di Selangor
  • Perniagaan beroperasi sekurang-kurangnya 1 tahun
  • Perolehan Tahunan di antara RM30,000 dan RM1 juta

 

Apa lagi? Geran yang setara dengan RM5,000 terbuka kepada para peniaga! Tindakan membawa hasil. Dapatkan perkhidmatan perakaunan dalam talian yang cekap dan hubungi kami sekarang.

Share your love